Implică-te!

Echipa CHISCARENI.MD îşi propune să implice în proiectul nostru persoanele care sunt interesate în voluntariat şi care doresc promovarea comunei noastre.

Doresc să mă implic!

Pentru a vă implica e nevoie să aveţi acces la internet şi să ne contactaţi la adresa noastră de E-mail (office@chiscareni.md) sau utilizând formularul de contact. Ne puteţi scrie direct şi pe paginile noastre de Facebook sau Instagram.

Am o idee!

Orice idee sau propunere care ar putea ameliora site-ul nostru este binevenită. Baza noastră de date este în continuă dezvoltare şi trebuie alimentată cu cât mai multe informaţii.

Ştiu să scriu articole!

Daca sunteţi blogger şi vă pasionează jurnalistica sau aveţi articole care ţin de comună vă invităm să le publicaţi pe site-ul nostru.

Ştiu să fotografiez!

Prin fotografie se pot reda cele mai frumoase locuri din zonă, oameni şi tradiţii locale. Cei care ştiu să fotografieze, deţin poze actuale sau mai vechi sunt rugaţi să partajeze cu noi.

Am cunoştinţe în Web Design!

Programarea HTML/CSS sau cunoştinţe în WordPress sunt utile pentru a modifica sau adapta design-ul site-ului. Fluxul de informaţii ce apare pe site implică o continuă ameliorare a paginei noastre. Daca ai ceva practică în acest domeniu ne poţi contacta pentru colaborare.

Sunt invitaţi şi cei care doresc să înveţe ceva nou şi să facă parte din echipa noastră.

Echipa Chişcăreni.md