Proiecte

Platforma chiscareni.md a fost creată pentru a grupa toate elementele cheie care reprezintă comuna Chişcăreni şi care va permite accesarea rapidă a acestora prin intermediul site-ului.

Echipa noastră planifică realizarea unor proiecte legate de site-ul comunei Chişcăreni (pentru satele Chișcăreni, Slobozia Chișcăreni și Nicolaevca). Acestea constau în crearea unor pagini de internet, conturi pe reţele de socializare şi articole care vor promova o serie de atracţii turistice şi instituţii culturale din zonă.

Am identificat o lista cu instituţiile culturale care trebuie promovate prin intermediul unui website sau a unei pagini pe chiscareni.md:

 1. Liceul Teoretic „Nicolae Casso”
 2. Biblioteca Publică
 3. Casa de cultură Chișcăreni
 4. Centrul de creaţie Chişcăreni

Locaţiile turistice care trebuie promovate în cadrul proiectului nostru:

 1. Movila lui Casso
 2. Beciul lui Casso
 3. Parcul „Grădina Boierească”
 4. Casa rurală „Casa din vale”
 5. Casa rurală „Albinuţa”
 6. Casa rurală „La bunica”
 7. Casa Rustică

Totodată în comuna Chişcăreni exista o serie de întreprinzători locali care trebuie susţinuţi. Aceştia sunt esenţiali pentru funcţionarea economică a comunei.

Facem apel la toţi cei care sunt interesaţi să susţină proiectul nostru şi doresc să ne sprijine în acţiunile noastre. Pentru idei şi propuneri vă rugăm să ne contactaţi la adresa noastră de E-mail (office@chiscareni.md) sau utilizând formularul de contact.

Echipa Chişcăreni.md